Identifiera strömadaptrar för Apple Cinema Display (20-tums DVI), Apple Cinema HD-skärm (23-tums DVI) och Apple Cinema HD-skärm (30-tums DVI)

Behöver du veta vilken strömadapter som passar med din Apple Cinema Display (20-tums DVI), Apple Cinema HD-skärm (23-tums DVI) eller Apple Cinema HD-Apple Cinema HD-skärm (30-tums DVI)? Följande tabell ger dig svaret!

Om din bildskärm upptäcker att fel adapter är ansluten blinkar strömlampan kort-långt-kort i en upprepande felkod. Kontrollera tabellen och bilden nedan för att få reda på vilken strömadapter som ska användas med bildskärmen.

90 W

Som du kan se på bilden ovan är strömeffekten i watt tryckt på varje strömadapter. Se till att du använder en kompatibel adapter med bildskärmen:

Jag har den här skärmen ...

... vilka adaptrar kan jag använda?

65 W

90 W

150 W

Apple Cinema Display (20-tums DVI)

ja

ja

ja

Apple Cinema HD-skärm (23-tums DVI)

nej

ja

ja

Apple Cinema HD-skärm (30-tums DVI)

nej

nej

ja