Så här tar du reda på om en Intel-baserad Mac har en 32- eller 64-bitarsprocessor

Läs om hur du tar reda på om en Intel-baserad Mac har en 32- eller 64-bitarsprocessor.

1. Välj Om den här datorn från Apple-menyn () uppe till vänster i menyraden och klicka sedan på Mer info.

2. Öppna avsnittet Maskinvara.

3. Leta reda på Processornamn.

4. Ta reda på om Mac-datorn har en 32- eller 64-bitarsprocessor genom att jämföra det som står vid Processornamn med informationen nedan.

Processornamn

32- eller 64-bitars

Intel Core Solo

32 bitar

Intel Core Duo

32 bitar

Intel Core 2 Duo

64 bitar

Intel Quad-Core Xeon

64 bitar

Dual-Core Intel Xeon

64 bitar

Quad-Core Intel Xeon

64 bitar

Core i3

64 bitar

Core i5

64 bitar

Core i7

64 bitar