iOS 7: Om alternativet Alltid för VPN On Demand

Läs om hur funktionen för alternativet Alltid för VPN On Demand i iOS 7 har ändrats jämfört med tidigare iOS-versioner.

Alternativet Alltid för matchning av domäner stöds inte längre. Alltid-domäner omvandlas automatiskt till Vid behov-domäner i befintliga konfigurationer.

Funktionen VPN On Demand i iOS 7 har förbättrats för att kunna användas i följande scenarier:

Önskat funktionssätt

Konfiguration i iOS 7

Aktivera VPN för all trafik från enheten.

Konfigurera med anslutningsalternativet.

Aktivera VPN när DNS-servrar omdirigerar interna värdnamn till landningssidor.

Automatiskt för vid behov-domäner.

Aktivera VPN när interna värdnamn kan matchas externt men inga anslutningar kan upprättas.

Automatiskt för vid behov-domäner.

Aktivera VPN för åtkomst till interna sidor hos dubbelsidiga värdar.

Konfigurera med alternativet för nödvändiga DNS-servrar för vid behov-domäner.

Information om hur du konfigurerar VPN On Demand-profiler för iOS 7 hittar du i avsnittet om VPN-nyttolast i Nyckelreferensguide för konfigurationsprofiler .