Mac Pro (sent 2013): Ljudportar

Läs om ljudportarna på Mac Pro (sent 2013).

Mac Pro (sent 2013) har två olika ljudportar.

No alt supplied for Image

Ljud ut: Den vänstra ljudporten med en högtalarsymbol är ett 1/8 tums stereominiuttag för ljudlinjeutgången. Det går att ansluta analoga ljudkablar och digitala S/PDIF-fiberoptikkablar till porten. Ljudenheter som du ansluter till porten syns i Systeminställningar > Ljud > Ljud ut. Observera att denna port inte stöder headset eller mikrofoner.

Hörlursport: Den högra ljudporten med en headset-symbol är ett 1/8 tums stereominiuttag för hörlurar. När du kopplar in hörlurar till den här porten omdirigeras ljudet från de interna högtalarna till hörlurarna. Hörlurar visas i Systeminställningar > Ljud > Ljud ut. Om headsetet har en mikrofon syns den i Systeminställningar > Ljud > Ljud in. iPhone-headset med mikrofon och inbyggda kontroller stöds. Digitala utgångsenheter stöds inte för denna port.

Läs mer

Du kan använda HDMI-porten som en digital ljudport till kompatibla enheter, till exempel surround-ljudmottagare.