Mac Pro (tidigt 2009), Mac Pro (mitten 2010), Mac Pro (mitten 2012): Skärmkonfigurationer som stöds

Läs mer om stöd för grafikkort och skärmkonfigurationer för Mac Pro (tidigt 2009), Mac Pro (mitten 2010) och Mac Pro (mitten 2012) konfigurerade med antingen grafikkortet ATI Radeon HD 5770 eller Radeon HD 5870.

Mac Pro (mitten 2010) och Mac Pro (mitten 2012) levereras som standard med grafikkortet ATI Radeon HD 5770, men kan vara konfigurerade med grafikkortet ATI Radeon HD 5870 eller två ATI Radeon HD 5770-kort. Grafikkortet ATI Radeon HD 5770 kräver en extra elanslutning och ATI Radeon HD 5870 två. Mac Pro (mitten 2010) har två extra portar för elanslutning.

Mac Pro (tidigt 2009) kan konfigureras med en enda grafikkorts uppgraderingssats för ATI Radeon HD 5870 som kräver användning av båda de extra elanslutningarna.

Dessa kort har vardera två Mini DisplayPort-utgångar och en dual-link-DVI-utgång för totalt tre videoportar. Alla tre portar är tillgängliga för användning samtidigt, beroende på typ av anslutning.

• Använd portarna utan några adaptrar om du vill ansluta upp till två Mini DisplayPort-skärmar och en 30-tums DVI-skärm samtidigt.

• Använd en Dual-link DVI-port och Apple Mini DisplayPort till en DVI-adapter eller Apple Mini DisplayPort till Dual-Link DVI-adapter (säljs separat) om du vill ansluta två DVI-skärmar.

• Om du vill ansluta tre DVI-skärmar samtidigt måste du använda två Apple Mini DisplayPort till Dual-Link DVI-adaptrar (säljs separat).

• Använd en Mini DisplayPort till VGA-adapter och DVI till VGA-adaptrar (säljs separat) om du vill ansluta upp till tre VGA-skärmar samtidigt.

Obs! Om du använder en Apple Mini DisplayPort till DVI-adapter stöds bara två bildskärmar i de tre portarna. Om du ansluter tre bildskärmar, måste alla DVI-skärmar vara anslutna antingen till en Dual-Link DVI-port eller använda sig av en Apple Mini DisplayPort till Dual-Link-adapter.

Exempel:

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

Dual-Link DVI

Två Mini DisplayPort-bildskärmar och en DVI-bildskärm på upp till 30 tum

Anslut till bildskärm

Anslut till bildskärm

Anslut till bildskärm

Två DVI-bildskärmar

Använd en Mini DisplayPort till en DVI-adapter eller använd en Mini DisplayPort till en Dual-Link DVI-adapter

Används inte

Anslut till bildskärm

Tre DVI-bildskärmar

Använd en Mini DisplayPort till en Dual-Link DVI-adapter

Använd en Mini DisplayPort till en Dual-Link DVI-adapter

Anslut till bildskärm

Tre VGA-bildskärmar

Använd en Mini DisplayPort till en VGA-adapter

Använd en Mini DisplayPort till en VGA-adapter

Använd DVI till en VGA-adapter