Om du inte kan öppna eller spara ändringar i en delad fil

När du arbetar tillsammans med andra i Pages-, Numbers- eller Keynote-filer kan du få en varning om att ägaren använder en äldre version.

No alt supplied for Image Ni kan förhindra sådana varningar i framtiden genom att filägaren uppdaterar till den senaste versionen av Pages, Numbers eller Keynote.

Om du använder Pages 6 eller senare, Numbers 4 eller senare eller Keynote 7 eller senare för Mac

Om du arbetar tillsammans med andra i ett dokument, ett kalkylblad eller en presentation kan du få den här typen av varning om filägaren använder Pages 5.6, Numbers 3.6 eller Keynote 6.6:

No alt supplied for Image

Om du inte har sparat ändringar och ägaren redigerar eller sparar dokumentet med Pages 5.6, Numbers 3.6 eller Keynote 6.6, visas en varning av den här typen. Du kan använda den för att spara dina ändringar som en separat kopia.

No alt supplied for Image

Om du använder Pages 3 eller senare, Numbers 3 eller senare eller Keynote 3 eller senare för iOS

Om du arbetar tillsammans med andra i ett dokument, kalkylblad eller en presentation kan du få den här typen av varning om filägaren använder Pages 2.6, Numbers 2.6 eller Keynote 2.6:

No alt supplied for Image

Om du inte har sparat ändringar och ägaren redigerar eller sparar dokumentet med Pages 2.6, Numbers 2.6 eller Keynote 2.6, visas en varning av den här typen. Du kan använda den för att spara dina ändringar som en separat kopia.