Komma åt och hantera kurser på webben med iTunes U

Läs om hur du kommer åt iTunes U, ett verktyg för lärare som vill skapa kurser och hantera lektioner och uppgifter på webben.

Innan du börjar bör du kontrollera följande krav:

• Giltigt Apple-ID (läs mer om Apple-ID)

• Safari 7 eller senare på mac

• Mozilla Firefox 29 eller senare på Mac eller pc

• Google Chrome 34 eller senare på Mac eller pc

Följ de här stegen när du vill komma åt iTunes U:

1. I webbläsaren går du till portalen iTunes U.

2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett genom att klicka på Skapa ditt nu på inloggningssidan.

No alt supplied for Image
  3. När du väl har loggat in kan du börja skapa kurser.

No alt supplied for Image

När du skapar, utformar och redigerar kursen kan du använda koden för registrering, under knappen Inställningar på instrumentpanelen. Med den kan du kopiera en kurslänk till ett e-postmeddelande och skicka meddelandet till en iPad, iPhone eller iPod touch. Sedan kan du förhandsvisa och testa kursen från en students perspektiv innan du delar den med andra. När du är redo att dela kursen kan du använda koden för registrering för att dela en länk till din kurs med studenter och andra användare.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.