Skapa bildprojekt med tillägg från tredje part i Bilder

Med tillägg kan du skapa böcker, kort, webbplatser, bildspel, väggdekorationer, bildgåvor med mera inifrån Bilder för macOS.

Med projekttillägg från tredje part i Bilder kan du skapa och beställa böcker, kalendrar, kort och andra utskriftsprodukter. Så här kan du arbeta med tillägg från tredje part i Bilder för macOS.

Installera ett Bilder-tillägg

1. Öppna Bilder.

2. Mac App Store öppnas och visar ett urval av projekttilläggsappar från tredje part som fungerar med Bilder. Du kan bläddra bland tillgängliga appar och klicka på dem om du vill ha mer information.

3. Använd installationsalternativet i Mac App Store för att hämta tillägget till din Mac.

Skapa ett projekt med projekttillägg i Bilder

1. Välj ett minne, ett album eller några enskilda bilder från ditt Bilder-bibliotek som du vill ska ingå i ett projekt.

2. Välj projekttillägget som du vill använda.

3. Första gången du använder ett tillägg öppnas en dialogruta där du tillåter åtkomst till ditt Bilder-bibliotek. Klicka på OK.

4. Efter överföringen från Bilder till projektytan följer du instruktionerna från tilläggen.

Avaktivera Bilder-tillägg

Om du inte längre vill använda ett Bilder-tillägg avaktiverar du det i Systeminställningar. Gör så här:

1. Bildtillägg som du har installerat visas i en lista.

2. Om du vill avaktivera ett tillägg avmarkerar du kryssrutan.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.