Viktig information om iAd Producer 5

Med iAd Producer är det lätt att utforma och sammanställa interaktivt innehåll utan programmering.

Om iAd Producer

I iAd Producer ingår:

• Ett samlat gränssnitt där du kan visa och redigera layouter och inställningar

• Projektmallar med förinställda strukturer, till exempel banderoller, startsidor och menyer

• Ett omfattande bibliotek med interaktiva element

• Sofistikerade animeringsverktyg

• Avancerad redigering och felsökning för JavaScript-kod

• Simulering för Mac-datorer och iOS-enheter

iAd Producer 5.1

Den här uppdateringen förbättrar stabiliteten av iAd Producer och innehåller en del förbättringar och lösningar, bland annat:

• Stöd för att skapa iAd-innehåll för News

• Stöd för att anpassa iAd Blueprint-innehåll

• Stöd för tvåfaktorsautentisering

• Stöd för OS X El Capitan

Tidigare uppdateringar

iAd Producer 5.0.2

• Den här uppdateringen åtgärdar ett problem där iAd Tester och iBooks Widget Tester inte installeras på grund av utgångna etableringsprofiler.

iAd Producer 5.0.1

• Den här uppdateringen åtgärdar ett problem där delar av annonsen kunde visas i fel riktning.

iAd Producer 5.0

Den här uppdateringen innehåller en del förbättringar och lösningar, bland annat:

• Stöd för att skapa iTunes Radio-annonser för Mac och Windows

• Stöd för kodkomplettering i den inbyggda kodredigeraren

• Inbäddade felmeddelanden och varningar för JavaScript och CSS

• Möjlighet att välja mellan fyra kodteman

• Stöd för helskärm och medelstora rektangulära banderoller på iPhone

• Stöd för visning av iTunes Store-sidor i annonser

• Integration av delningsformulär och delningstillägg

• Möjlighet att visa en webbvy när användaren trycker på en banderoll

• Enklare och effektivare inställningar

• Övriga buggfixar och förbättringar