Keynote '09: Publicera till YouTube

Du kan skicka ett bildspel direkt till YouTube-webbplatsen, där besökare kan visa presentationen som en film. Datorn måste vara ansluten till internet om du vill publicera till YouTube.

Så här publicerar du bildspelet till YouTube:

Bildspelsfönstret
  • Ange ditt kontonamn och lösenord i fälten.

• Välj en kategori från popupmenyn Kategori.

• Ange ett namn för filen i fältet Titel och en kort beskrivning i fältet Beskrivning, som besökarna kan läsa.

• I fältet Taggar kan du ange nyckelord som hjälper andra att hitta din film om de söker efter den på YouTube-webbplatsen.

• Välj en storlek för filmen från popupmenyn Storlek vid publicering.

• Om du inte vill att filmen ska kunna ses av någon annan än dig själv och de personer som du beviljar behörighet, väljer du Personlig video.

• Klicka på Nästa.

• Om det inte är ett inspelat bildspel anger du i hur många sekunder varje bild ska visas innan nästa bild öppnas, samt hur många sekunder du vill att bildspelet ska vänta innan det avancerar till nästa bygge på varje bild.

• Om det är ett inspelat bildspel anger du Inspelad tidsinställning i popupmenyn Uppspelningen använder, ifall du vill bevara de inspelade tidsinställningarna för bilder och byggen. Du kan också välja Fast tidsinställning och ange önskat antal sekunder mellan varje bygge och varje bild, vilket beskrevs ovan.

• Om bildspelet även innehåller ljud väljer du Inkludera bildspelsljud om du vill att även bildspelets ljud ska spelas upp på YouTube.

• Om det är ett inspelat bildspel och du vill att även bildspelsljud ska spelas upp på YouTube väljer du Inkludera bildspelsljud.

• Klicka på Nästa och klicka sedan på Publicera för att acceptera YouTubes villkor för tjänsten. Din film överförs till webbplatsen för YouTube.

• Klicka på Visa i dialogrutan som visas när du vill se din film på webbplatsen för YouTube.

• Om du vill skapa ett e-postmeddelande som innehåller webbadressen till filmen markerar du den och klickar på Dela video (under filmen).

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.