Använda LG UltraFine 4K-bildskärmen på 21,5 tum med din Mac

Läs mer om LG UltraFine 4K-bildskärmen på 21,5 tum och hur du använder den med din Mac.

Om LG UltraFine 4K-bildskärmen

LG UltraFine 4K-bildskärmen på 21,5 tum har en upplösning på 4 096 x 2 304, en P3-färgrymd, en ljusstyrka på 500 cd/m2 och inbyggda stereohögtalare. Genom integrering med macOS kan du styra bildskärmens volym och ljusstyrka utan fysiska knappar på skärmen.

Om du ansluter bildskärmen via en enda USB-C-kabel (ingår) ger den upp till 60 W laddningseffekt till en MacBook, MacBook Air eller 13-tums MacBook Pro. Bildskärmen har en inbyggd usb-hubb med tre USB-C-portar (480 MBit/s) som gör det möjligt att ansluta och strömförsörja kompatibla enheter och tillbehör.

Systemkrav och kompatibla Mac-modeller

För LG UltraFine 4K-bildskärmen krävs en Mac med en eller flera USB-C-portar, med macOS Sierra 10.12.1 eller senare (macOS Sierra 10.12.2 eller senare rekommenderas).

Du kan använda LG UltraFine 4K-bildskärmen med följande Mac-modeller:

4 096 x 2 304 vid 60 Hz

4096 x 2304 vid 48 Hz

• MacBook introducerades 2015

En Mac med inbyggda usb-C- eller Thunderbolt 3-portar (usb-C) krävs. Skärmen är inte kompatibel med Mac-modeller som använder Thunderbolt 2.

Läs om hur du justerar skärmens bildupplösning.

Strömförsörjning via USB-C

LG UltraFine 4K-bildskärmen ger upp till 60 W effekt över USB-C och kan till fullo strömförsörja följande Mac-modeller via den medföljande USB-C-kabeln:

• 13-tums MacBook Pro-modeller introducerades 2016 eller senare

• MacBook Air introducerades 2018

• MacBook lanserad 2015 eller senare

UltraFine 4K kan inte till fullo strömförsörja 15-tums MacBook Pro-modeller eftersom 85 W krävs. Om du försöker ladda en 15-tums MacBook Pro via bildskärmen, kommer batteriet i den bärbara datorn att utnyttjas när det är mycket aktivitet. Om du vill ge full ström till din 15-tums MacBook Pro och ladda batteriet i den samtidigt, ansluter du den till Apples usb-C-strömadapter på 87 W när datorn används med UltraFine 4K.

LG UltraFine 4K-bildskärmen ger 7,5 W till var och en av de tre usb-C-portarna (480 Mbit/s) i den inbyggda usb-hubben. För att ladda Apple Lightning-baserade enheter och tillbehör, som iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad och Magic Mouse, kan du använda Apple usb-C till Lightning-kabeln eller en kombination av Apple usb-C till usb-adaptern och Apple Lightning till usb-kabeln.

Om du har problem med att ansluta bildskärmen

• Om ingen bild visas efter att du anslutit LG UltraFine 4K-bildskärmen till din Mac kontrollerar du att du använder den kabel som följde med bildskärmen. Om du inte har den kan du använda en usb-C 3.1-kabel som stöder specifikationen för usb 3.1 gen 1. Läs mer om usb på Mac-datorer.

• Få hjälp med videoproblem om du fortfarande inte ser någon bild när du använder rätt kabel.

• Om det inte går att slå på LG UltraFine 4K-bildskärmen eller om ingen bild visas efter att du följt anvisningarna i artikeln ovan ska du kontakta LG angående service av bildskärmen.

• Du kan hämta användarhandboken för LG UltraFine 4K-bildskärmen och LG Screen Manager-mjukvaran på LG:s supportsida. Uppdateringar av den fasta mjukvaran för LG UltraFine-bildskärmar hanteras med LG Screen Manager. Kör det regelbundet för att kontrollera om det finns uppdateringar och installera dem.

Läs mer

Använd LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum med din Mac eller iPad Pro

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.