iCloud: Det gick inte att överföra alla objekt under inställningen av iCloud-kontrollpanelen

När du har installerat eller uppgraderat till iCloud Kontrollpanel 3.0 slutförs uppdateringen av e-post, kontakter, kalendrar och uppgifter i Outlook men ibland överförs eller kopieras inte alla objekt från Outlook till iCloud.

Något eller alla av följande meddelanden visas:

”[Antal] av dina objekt kunde inte överföras och måste återskapas manuellt i iCloud.”

Sedan visas en lista över de kontakter, kalenderhändelser eller uppgifter som inte kunde kopieras från Outlook till iCloud. Ibland har objekten skapats i en tidigare version av Outlook med ett filformat som inte är kompatibelt med iCloud. Ibland innehåller objekten skadade data eller data som inte känns igen. Du löser problemet genom att skapa en ny version av kontakten, kalenderhändelsen eller uppgiften i Outlook. Under nästa automatiska iCloud-uppdatering läggs objektet till i iCloud. Du kan välja att spara eller ta bort objekt som inte kan överföras.

”Följande objekt kunde inte överföras till iCloud.”

Om du har kontakter, kalenderhändelser eller uppgifter i Outlook som är dubbletter av dem i iCloud och iCloud-versionerna är nyare, skrivs de inte över under konfigureringen. Du tillfrågas om du vill spara eller ta bort de aktuella versionerna i Outlook.

”Installationen är klar. Det gick inte att överföra [antal] objekt. Objekten har sparats i lokala mappar.”

Det här meddelandet visas bara om du klickade på Spara när du svarade på något av meddelandena ovan. Om du klickade på raderingsalternativet visas ”Installationen är klar”. De här meddelandena bekräftar att du nu kan använda iCloud med Outlook.

Du kan också skapa nya versioner manuellt av de objekt som inte kopierades till iCloud och granska eventuella dubblettobjekt som du vill spara. I iCloud-mappen i Outlook visas de objekt som du väljer att spara i mappar med namnen Lokal kalender, Lokala kontakter och Lokala uppgifter.

Obs! Under konfigurationen kopieras kontakter, kalendrar och uppgifter i standardfilen för Outlook-data från Outlook till iCloud. De ursprungliga kontakterna, kalendrarna och uppgifterna flyttas då till mappen Borttaget för att undvika dubbletter.

Det här dokumentet kommer att uppdateras efterhand som ytterligare information blir tillgänglig.