Numbers '09: Skriva ut ett kalkylblad

Läs om hur du skriver ut ett kalkylblad i Numbers '09.

Du kan använda utskriftsvyn för att placera ut objekt på dina ark mellan sidor före utskrift. Använd Bladgranskaren när du vill ställa in sidattribut som sidorientering och marginaler.

Skriva ut:

1. Välj Arkiv > Skriv ut.

2. Välj skrivaren du vill använda från popupmenyn Skrivare.

3. Ange hur många exemplar du vill skriva ut i fältet Exemplar och markera sedan Sorterat om du vill att varje grupp med sidor ska skrivas ut tillsammans innan skrivaren går vidare med nästa grupp. Om du vill skriva ut hela uppsättningar med sida 1, sida 2, sida 3 och så vidare, avmarkerar du Sorterat.

4. Ange vilka blad du vill skriva ut:

• Alla blad: Skriver ut alla blad i kalkylbladet.

• Aktuellt blad: Skriver bara ut det blad som är valt när du öppnar utskriftsfönstret.

5. Om du vill skriva ut en lista över alla formler i kalkylbladet markerar du Inkludera en lista med alla formler i dokumentet.

6. Klicka på Skriv ut.

Du kan läsa om fler utskriftsinställningar genom att klicka på Hjälp-knappen i utskriftsfönstret.