MacBook Pro (13 tum, mitten av 2009): Knäppningar eller brus vid användning av analog ljudutgång

Du kan ibland höra ett ”knäpp” eller plötsligt brus från den analoga ljudutgången på MacBook Pro (13 tum, mitten av 2009) när du väcker datorn från viloläge och ljudutgången är inställd som ljudingång.

Du kan undvika problemet genom att välja Använd för: Ljudutgång i ljudinställningsprogrammet i Systeminställningar innan du försätter datorn i vila.

Så här väljer du den här inställningen:

1. Välj Systeminställningar i Apple ()-menyn.

2. Välj Ljud i menyn Innehåll.

3. Välj alternativet Använd för: Ljudutgång.