Mac Pro (tidigt 2009 till mitten 2012): Ljudet kanske inte kopplas om när nya enheter ansluts

Ljudenheter kan bete sig annorlunda på Mac Pro (tidigt 2009 till mitten 2012) än på andra Mac-datorer.

I Mac Pro (tidigt 2009 till mitten 2012) används diskreta ljudmotorer för ljudhantering.

När du använder antingen Mac Pro-datorns analoga ljudutgång, den optiska digitala ljudutgången, eller externa enheter som USB-högtalare eller USB/FireWire-ljudgränssnitt måste du manuellt växla till och aktivera lämplig enhet:

1. Öppna Systeminställningar i Apple-menyn ().

2. Välj Ljud på menyn Innehåll.

3. Klicka på utmatningsfliken om du vill välja utenheter eller på inmatningsfliken om du vill välja inmatningsenheter.

4. I området Välj enhet för ljudutmatning markerar du enheten genom att klicka på den i listan. Den valda enheten markeras.

Om du ansluter hörlurar eller externa högtalare till det främre hörlursuttaget styrs ljudet automatiskt om till det uttaget när du väljer antingen den interna högtalaren eller högtalare på en 24-tums LED Cinema Display. När du kopplar från hörlurar eller externa högtalare från hörlursuttaget styrs ljudet tillbaka till den interna högtalaren eller till högtalarna på 24-tums LED Cinema Display. Om den analoga ljudutgången, den optiska digitala ljudutgången eller USB- och FireWire-enheter är valda kommer ljudet att styras om, om du ansluter hörlurar eller externa högtalare till det främre hörlursuttaget.