Mac mini (sent 2012): Ljud-/MIDI-inställningar visar 96 kHz som utmatning istället för 192 kHz

Det kan hända att programmet Ljud-/MIDI-inställningar visar 96 kHz som högsta värde istället för 192 kHz på Mac mini (sent 2012).

Lösning

Ljudstyrenhetens maskinvara i Mac mini (sent 2012) har stöd för upp till 96 kHz vid in- och utmatning av ljud. Professionella användare som behöver högre frekvens än 96 kHz kan eventuellt behöva ansluta ett ljudgränssnitt från en annan tillverkare.