Mac mini (sent 2014): Minnesspecifikationer

Läs mer om minnet i din Mac mini (sent 2014).

Specifikationer

Beroende på vilken konfiguration du beställer från Apple Store kommer din Mac mini (sent 2014) med en av dessa konfigurationer av LPDDR3 SDRAM installerad i de två kanaler som är integrerade på moderkortet:

• 4 GB

• 8 GB

• 16 GB

Ersättning av minne

Minnet i Mac mini-datorer (sent 2014) kan inte hanteras av användaren och är inbyggt på moderkortet. Du konfigurerar datorns minne när du köper den.