Vissa samplingsfrekvenser för optiska digitala ljudkällor fungerar inte alltid på vissa Intelbaserade Mac-datorer

Samplingsfrekvenserna 32 kHz (kilohertz) och 88.2 kHz fungerar inte alltid via den optiska digitala ljudingången på Intelbaserade Macintosh-datorer. Ljudet kan vara skadat eller borta.

Använd samplingsfrekvenserna 44.1 kHz, 48 kHz eller 96 kHz när du använder den optiska digitala ljudingången för att åtgärda problemet.