Använd ett administratörslösenord när du importerar användare för FileVault-åtkomst från en fil

När du använder kommandot fdesetup för att importera användare från en fil anger du ett administratörslösenord i fältet för lösenord på högsta nivå.

När du förbereder en plist-fil för att aktivera en lista över användare för kommandot fdesetup add -inputplist använder du ett administratörslösenord i fältet för lösenord på högsta nivå.

Obs! Om du använder återställningsnyckeln i fältet för lösenord på högsta nivå kan ett fel returneras. Använd istället administratörslösenordet.

Läs mer

Mer information om hur du använder det här kommandoradsverktyget finns på fdesetup man-sida.

Följande är ett exempel på en property list-fil som kan importeras:

Användarnamn admin Lösenord Apple123 AdditionalUsers Användarnamn travis Lösenord topsecret

• admin är det korta namnet på en administratörsanvändare

• Apple123 är lösenordet för användaren ”admin”

• travis är det korta namnet för användaren som ska aktiveras

• topsecret är lösenordet för användaren ”travis”