OS X Lion: Uppgradering från Mac OS X v10.6 fungerar inte med mjukvaran RAID. ”Ett fel inträffade under förberedelsen för installationen. Försök köra det här programmet igen.” visas

När du uppgraderar systemet Mac OS X v10.6 Snow Leopard eller Mac OS X Server v10.6 till Lion visas följande varning om appen Installera Mac OS X Lion öppnas från en RAID-volym:

”Ett fel inträffade under förberedelsen för installationen. Försök köra det här programmet igen.”

Om startskivan Mac OS X v10.6 är en RAID-volym för mjukvara

Kopiera appen Installera Mac OS X Lion från mappen Program till en annan skiva som inte är en del av en RAID för mjukvara. Du kan använda en annan intern volym (om en sådan finns tillgänglig) eller en extern enhet, till exempel ett usb-minne. Dubbelklicka på kopian av Installera Mac OS X Lion på icke-RAID-volymen för att starta installationen.

Om startskivan Mac OS X v10.6 inte är en RAID-volym för mjukvara

Kontrollera att du inte försöker använda en kopia av appen Installera Mac OS X Lion som finns på en RAID-volym för mjukvara.