Om OS X Server 3.1.2-uppdateringen

Läs mer om ändringarna som ingår i 3.1.2-uppdateringen av OS X Server.

Denna programvara uppdaterar OS X Server 3.0, 3.0.1, 3.0.2, 3.0.3, 3.1 och 3.1.1 till 3.1.2. Den kräver OS X Mavericks 10.9.3 eller senare.

Så här installerar du

OS X Server 3.1.2 är tillgängligt via Mac App Store. Det syns i uppdateringspanelen om du har installerat OS X Server (Mavericks). Om du vill installera det klickar du på knappen Uppdatera. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du få meddelandet ”Ersättning av serverapp upptäckt.” Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla inställningar och data sparas under serveruppdateringen.

När installationen är klar öppnar du serverprogrammet för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

Server 3.1.2 förbättrar den allmänna stabiliteten för OS X Server och medför följande specifika förbättringar.

• Korrigeringar av Profile Manager när profiler används som innehåller variabler där kodsignering är aktiverad

• Tillförlitlighetsförbättring av Profile Manager för utskick av inbjudningar till volymköpsprogrammet

• Korrigeringar av Profile Manager så att den kan hantera Device Enrollment Program-system med långa beskrivande namn

• Stabilitetsförbättringar av servermeddelanden vid användning av chattrum

• Förbättrad leverans av meddelanden till e-postgrupper. Obs! E-posttjänsten kan inte leverera meddelanden som innehåller okodade 8-bitarsdata till en grupp.

OS X 10.9.3-uppdateringen som krävs för Server 3.1.2 ger även följande förbättringar när den installeras på servern.

• Åtgärdar problemet som uppstår vid kopiering av filer till en SMB-delad mapp

• Åtgärdar problemet som hindrar användare med Active Directory-konton från att logga in på meddelandetjänsten

Information om säkerhetsinnehållet i OS X Server 3.1.2-uppdateringen finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.