Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Om Apple Remote Desktop 3.7.2

Läs om Apple Remote Desktop 3.7.2.

Apple Remote Desktop 3.7.2 är en uppdatering för Remote Desktop-programmet.

Uppdatering

Om du har köpt Remote Desktop från Mac App Store är denna uppdatering tillgänglig under fliken Uppdateringar i Mac App Store. Om du har installerat Remote Desktop från en skiva finns uppdateringen tillgänglig som en automatisk programuppdatering. Den kan även hämtas manuellt från Hämtningsbara filer från Apple.

Systemkrav

• För Remote Desktop 3.7.2 krävs OS X Lion 10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.

• För Remote Desktop 3.7.2 krävs Apple Remote Desktop 3.0 eller senare.

• För OS X Mavericks krävs Remote Desktop 3.7 eller senare.

Nyheter

Den här uppdateringen förbättrar stabiliteten och pålitligheten för Remote Desktop-programmet. Det innehåller dessa specifika förbättringar.

• Förbättrar prestanda över nätverk med klienter vars IP-adresser ändras ofta

• Löser problem som ledde till att felaktiga IP-adresser visades i Skanner

• Löser problem som ledde till att klienter felaktigt rapporterades vara offline eller i viloläge

• Ändrar visningsordningen för skärmar som var i multi-observe-läge

Publiceringsdatum: