Om Xcode-uppdateringen för OS X Server (Mavericks)

Xcode-uppdateringen för OS X Server (Mavericks) löser ett problem som kunde avbryta bot-integrering för klientlösa servrar som kör OS X Mavericks 10.9.2.

Xcode-uppdateringen för OS X Server (Mavericks) är tillgänglig både som en automatisk programuppdatering från Mac App Store och som en manuell hämtning från Apple-supportens webbplats.

Om du använder Xcode-tjänsten i OS X Server (Mavericks) installerar du följande uppdateringar på servern:

• OS X Mavericks 10.9.2-uppdateringen

• Xcode-uppdateringen för OS X Server

• Server 3.0.3-uppdateringen