Keynote för Mac: ProRes 4444-video

Du kan få problem med att spela ProRes 4444-videor med transparens på alfakanalen i Keynote för Mac.

Du löser det här problemet genom att uppdatera till den senaste versionen av Keynote för Mac (6.2 eller senare) och OS X Mavericks (10.9.2 eller senare).

När du har uppdaterat till den senaste versionen av Keynote och OS X Mavericks behöver du bara öppna presentationen med ProRes 4444-videon så ska problemet vara löst.