Pages: Lägga till radnummer i dokument

Så här lägger du till radnummer till texten i Pages

1. Klicka utanför dokumentets brödtext så att insättningspunkten försvinner.

2. Skapa ett nytt flytande textobjekt.

3. Klicka utanför dokumentets brödtext en gång till så att insättningspunkten försvinner.

4. Dra textrutan till sidan av brödtexten.

5. Ge textrutan en ny form så att den blir lång och smal.

6. Skriv siffrorna som du vill använda i textrutan.

7. Markera textrutan.

8. Välj Avancerat från menyn Format och därefter Flytta objekt till avsnittets sidmall.

Radnumren som du har skapat visas nu på varje sida (men de går inte över till nästa avsnitt).

Tips! Om du behöver det här formatet fler gånger kan du spara dokumentet som en mall.