Töm papperskorgen kanske inte tar bort mappar i papperskorgen om du använder nätverkets hemkatalog

Användare som har hemkataloger som monteras med hjälp av AFP-servern kan upptäcka att mappar blir kvar i papperskorgen efter att de har tömt papperskorgen, antingen från Dock-symbolen eller från Finder-menyn.

Lösa filer som inte finns i en mapp raderas som förväntat, men mappar och innehållet i dem kan finnas kvar. Papperskorgssymbolen i Dock kommer fortfarande att visa att papperskorgen har innehåll, även om den visuella förloppsindikatorn i Finder tyder på att papperskorgen har tömts utan problem

Mobila hemkataloger påverkas inte av detta problem.

Uppdatera till OS X Lion 10.8.2 eller senare.