Om iAd-testare

Med iAd-tester är det enkelt för dig att visa och testa iAd-innehåll på din iPhone eller iPad under design och produktion, så att du och dina kunder kan uppleva iAd i en verklig miljö. Du kan testa iAd-innehåll via lokala nätverk eller usb med hjälp av iAd Producer eller över operatörsnätverket med Apples testservrar.

Funktioner i iAd-testare:

• Test på enheten av iAd-innehåll för iPhone, iPad och iPod touch

• Enkel parkoppling med iAd Producer för säker testning av lokala nätverk

• Realistiska nätverksanslutningar för prestandaanalys

Läs mer

Mer information finns i https://developer.apple.com.