Mac mini (mitten 2011) och Mac mini Server (mitten 2011): Går inte i viloläge när Thunderbolt till Gigabit Ethernet-adapter är ansluten

När en Thunderbolt till Gigabit Ethernet-adapter är ansluten till en Mac mini (mitten 2011) eller Mac mini Server (mitten 2011) går Mac mini inte över i viloläge. Den växlar snabbt mellan viloläge och aktivt läge.

Sätt inte Mac mini i viloläge när Thunderbolt till Gigabit Ethernet-adaptern är ansluten. Koppla bort adaptern innan datorn sätts i viloläge.

När en Thunderbolt till Gigabit Ethernet-adapter används med en Mac mini (mitten 2011) eller Mac mini Server (mitten 2011) ska du ställa in Datorns viloläge på Aldrig i fönstret Systeminställningar i Strömspararen. Detta är standardinställningen på Mac mini Server.