Mac OS X: De första 1 000 resultaten visas när du skickar förfrågningar till Active Directory

När du använder verktyg eller tjänster som skickar förfrågningar till Active Directory är det bara de första 1 000 resultaten som visas.

MaxPageSize är som standard inställt på 1 000 resultat i LDAP-policyn i Active Directory. Om du vill se fler än 1 000 resultat måste Active Directory konfigureras så att fler resultat returneras i en och samma förfrågan. Mer information finns i Microsoft KB 315071.

Om du vill se alla resultat i en förfrågan måste MaxPageSize ställas in på ett högre värde än antalet returnerade resultat. Exempel: för en förfrågan med 2 500 potentiella resultat skulle MaxPageSize behöva vara inställt på ett värde högre än 2 500 för att alla resultat ska returneras. Vilken inställning som behövs i praktiken beror på Active Directory-miljön och typen av förfrågan, och Apple kan därför inte rekommendera en viss inställning eller ett visst värde.

Läs mer

RFC 2696 beskriver klienttilläggen för växlingsbara resultat i LDAP. Active Directory-kopplingen i Mac OS X har inte stöd för dessa tillägg.

Det här dokumentet kommer att uppdateras efterhand som ytterligare information blir tillgänglig.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.