MacBook Pro (15 tum, mitten av 2010) och MacBook Pro (17-tums, mitten av 2010): World of Warcraft-introduktionsfilmen spelas inte upp

När du kör tredjepartsprogrammet World of Warcraft för första gången med automatiskt grafikbyte aktiverat, kan skärmen vara svart. Det kan även hända att introduktionsfilmen inte spelas upp.

Det här problemet uppstår bara när du kör World of Warcraft för första gången (eller om du har flyttat WTF-mappen) och när alternativet för automatiskt grafikbyte är aktiverat i fönstret Systeminställningar för Strömsparare. Det här alternativet är aktiverat som standard.

Hämta och installera MacBook Pro-programuppdatering 1.3 för att lösa problemet. Det går även att välja Programuppdatering på menyn Apple () för att installera uppdateringen med Programuppdatering.

Läs mer

Läs mer om funktionen automatiskt grafikbyte.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.