Pages '09: Mediebläddraren

Läs mer om Mediebläddraren.

Mediebläddraren ger dig tillgång till alla mediefiler i iPhoto-, iTunes- och Aperture-biblioteket samt i mappen Filmer. Du kan dra ett objekt från Mediebläddraren till en sida eller en bildkälla i en granskare.

Om du inte använder iPhoto eller Aperture för lagring av bilder, iTunes för musik eller om du inte sparar dina filmer i mappen Filmer, kan du lägga till andra mappar i Mediebläddraren och komma åt ditt multimedieinnehåll på samma sätt.

Så här öppnar du Mediebläddraren:

Välj Media i verktygsfältet eller välj Visa mediebläddrare från menyn Innehåll.

Så här lägger du till en annan mapp i Mediebläddraren:

• Lägg till en mapp med ljudfiler genom att välja Ljud i Mediebläddraren och dra sedan mappen som du vill ha från Finder till Mediebläddraren.

• Lägg till en mapp med bilder genom att klicka på Bilder i Mediebläddraren och dra sedan mappen som du vill ha från Finder till Mediebläddraren.

• Lägg till en mapp med filmer genom att klicka på Filmer i Mediebläddraren och dra sedan mappen du vill ha från Finder till Mediebläddraren.