Om Active Directory-namn i macOS

När du binder en macOS-klient till Active Directory, använd namn som följer dessa standarder.

För att säkerställa att datorn binder till System Preferences, Directory Utility eller dsconfigad använder du datornamn som

• är kortare än 16 tecken.

• endast har alfanumeriska tecken (A–Z, a–z), siffror (0–9), - (streck) och/eller _ (understreck).

Ange inte ett längre datornamn eller ogiltiga tecken. Om du gör det kanske en klient inte binder till Active Directory. Eller så kan macOS binda till Active Directory med ett trunkerat datornamn.

Understrecket är giltigt i värdnamn men inte i ett DNS-domännamn. Om ett Active Directory-domännamn har ett understreck fungerar inte bindning och tjänster.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.