Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Det här kan du förvänta dig när du importerar redigerade bilder från en iPhone, iPad eller iPod till en Mac eller pc

I de flesta program visas den ursprungliga, oredigerade versionen av bilden.

Bilder som du importerar till din dator direkt från din iOS-enhet visas som originalbilderna i iPhoto, Aperture och i Finder. Du kan se AAE-filer på din enhet om du bläddrar i importinnehållet. Dessa filer innehåller de ändringar som gjorts på enheten och innebär inte att det är något problem med bilderna.

Så här importerar du redigerade bilder till din dator

Om du vill visa den redigerade versionen av en bild på en Mac eller pc som inte automatiskt importerar den redigerade versionen:

• Använd AirDrop eller mejla bilden till dig själv.

• Om du har aktiverat iCloud-bildbiblioteket kan du även hämta det från webbappen Bilder på iCloud.com.

Då sparas en kopia av den redigerade versionen på datorn, men du kan inte återgå till den ursprungliga, oredigerade versionen.

Publiceringsdatum: