Om du försöker skapa flera Apple-ID:n med samma e-postadress

E-postadressen som användes för att skapa varje Apple-ID måste vara unik. Du kan inte använda samma e-postadress för att skapa flera konton.

Undvik att använda flera Apple-ID:n

Du behöver bara ett Apple-ID för att komma åt alla Apple-tjänster. Innan du skapar ett nytt Apple-ID kan det vara bra att fundera på om du istället kan fortsätta använda det du redan har.

Du kan inte flytta köp från ett gammalt Apple-ID till ett nytt och du kan kanske inte flytta din information. Om du vill spara allt ditt innehåll kan du ändra din primära e-postadress för ditt Apple‑ID istället för att skapa ett nytt.

Prova dessa alternativ för ditt företag eller din skola

Använd en av dessa lösningar istället för att skapa flera Apple-ID:n med samma e-postadress om du är systemadministratör på en skola eller ett företag:

Du kan inte skapa ett nytt Apple-ID genom att bara lägga till ett plustecken (+) eller en punkt (.) i ett befintligt Apple-ID. Om exempel@domaen.com är ett Apple-ID kan du inte använda exempel+1@domaen.com eller ex.empel@domaen.com för att skapa ett nytt Apple-ID.