macOS-kompatibilitet med Cisco QoS Fastlane

Ta reda på vilka Mac-datorer som fungerar med de senaste wifi-optimeringarna för företag från Cisco.

Mac-datorer med macOS High Sierra eller senare fungerar med Cisco QoS Fastlane.

Om QoS Fastlane

Den trådlösa apptrafiken inom ett företag behöver ofta prioriteras beroende på vilken typ av trafik det är. Voice over Wi-Fi-trafik behöver till exempel prioriteras mer än Safari-internettrafik på grund av appbegränsningar i realtid.

Det finns en rad olika standarder som gör det lättare för nätverksenheter att komma överens om hur olika typer ska märkas för att se till att de prioriteras. Qos Fastlane förenklar denna process betydligt, så att trafikstockningarna minimeras och så att tidskänslig trafik (som röst eller video) levereras i tid.

Du måste konfigurera nätverket med en konfigurationsprofil för att välja vilka macOS-appars trafik som ska prioriteras av QoS Fastlane.

Läs mer

Trådlösa styrenheter från Cisco som är kompatibla med Cisco Wireless version 8.3 fungerar med QoS Fastlane. De av Ciscos åtkomstpunkter som är kompatibla med 802.11n och 802.11ac fungerar med QoS Fastlane.

Mer information om QoS och QoS Fastlane:

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.