Uppdatera din iMac Pro för förbättrad kompatibilitet i Boot Camp

Om du kör Boot Camp på din iMac Pro ska du använda Apple Programuppdatering i Windows för att installera iMac Pro-uppdateringen för Boot Camp.

iMac Pro-uppdateringen för Boot Camp förbättrar kompatibiliteten mellan iMac Pro och möss, tangentbord och styrplattor från Apple när du kör Windows 10 via Boot Camp.

Dessutom löser den här iMac Pro-uppdateringen för Boot Camp följande kompatibilitetsproblem på iMac Pro-datorer som kör macOS High Sierra 10.13.6:

• Problem med att växla mellan Windows och macOS med hjälp av Apples systemfält

• Problem med att Apples kontrollpanel inte startar från systemfältet

• Problem med att anpassade tangenter för ljusstyrka, volym och medieuppspelning inte fungerar

• Problem med att indikatorer saknas vid parkoppling av Bluetooth-enheter.

Strata din iMac Pro i Windows och använd sedan Apple Programuppdatering för att installera iMac Pro-uppdateringen för Boot Camp och andra tillgängliga uppdateringar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.