Om macOS-installeraren säger att volymen inte har stöd för Core Storage-konfigurationen

Det här meddelandet kanske visas när du ersätter en hårddiskkomponent på din Fusion Drive med en SSD.

Fusion Drive kombinerar en hårddisk och flashlagring för förbättrade prestanda och lagringskapacitet.

För att återgå till en Fusion Drive-konfiguration som stöds ersätter du SSD med en vanlig hårddisk. Följ sedan stegen för att fixa en delad Fusion Drive. Du kan sedan installera macOS på en Fusion Drive.