Om USB-C multiport-adapteruppdateringen 1.0

USB-C multiport-adapteruppdateringen 1.0 förbättrar kompatibiliteten och tillförlitligheten hos din digitala Apple USB-C AV multiport-adapter eller Apple USB-C VGA multiport-adapter. Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare.

Förbereda inför uppdateringen

1. Den här uppdateringen kräver OS X El Capitan 10.11.4. Använd Mac App Store eller Programuppdatering för att få den senaste versionen av OS X.

2. Anslut USB-C multiport-adaptern till USB-C-porten på Mac. Se till att USB-C-laddningskabeln är ansluten till adaptern och ansluten till en strömkälla med USB-C-strömadaptern.

3. Koppla från alla externa enheter (till exempel skärmar, USB-minnen och hårddiskar) och kabelanslutna nätverksanslutningar från USB-C multiport-adaptern.

Installera uppdateringen

1. När du har anslutit adaptern visar uppdateraren två alternativ via en varning uppe till höger på skärmen: Installera och Inte nu. Klicka på Installera.

2. Följ anvisningarna på skärmen för att installera uppdateringen.

3. När installationen är klar klickar du på knappen Starta om, som visas.

MacBook startar om, och Apple-logotypen och förloppsindikatorn visas. Mac uppdaterar sedan USB-C multiport-adaptern. Det tar flera minuter innan uppdateringen är klar.

När uppdateringen är klar startar Mac om till OS X.

Viktigt! Stäng inte av datorn eller koppla bort adaptern under uppdateringen.

Verifiera uppdateringen

När MacBook har startat om kan du verifiera att uppdateringen av USB-C multiport-adaptern lyckades:

1. Klicka på Apple-menyn och välj Om den här datorn.

2. Klicka på Systemrapport. Fönstret Systeminformation visas.

3. Välj USB under Hårdvara till vänster i fönstret.

4. Under USB-enhetsträd klickar du på namnet på din USB-C multiport-adapter.

5. Information om adaptern visas i det nedre högra fältet. Om numret vid Version är 2.33 har uppdateringen slutförts.