Om dina taggar, organisationer eller Blueprints saknas i Apple Configurator

Uppdatera till Apple Configurator för att återskapa förlorade inställningar.

Om du inte kan hitta taggar, organisationer eller Blueprints när du har uppdaterat till Apple Configurator 2.11 uppdaterar du till Apple Configurator 2.11.1 för att återskapa dina förlorade inställningar.

När du har uppdaterat kommer alla taggar, organisationer eller Blueprints som du sparade i Apple Configurator 2.10 eller tidigare att återskapas.