Om din iPhone inte låser upp din Apple Watch efter att du har uppdaterat till iOS 14.7

Ta reda på vad du ska göra om din iPhone med Touch ID slutar att låsa upp din Apple Watch automatiskt.

Om Lås upp med iPhone är aktiverat så blir din Apple Watch också upplåst när du låser upp din iPhone, förutsatt att du har på dig klockan. Ett problem i iOS 14.7 kan göra det svårt för iPhone-modeller med Touch ID att låsa upp Apple Watch.

Problemet åtgärdades i iOS 14.7.1. Uppdatera din iPhone för att få den senaste mjukvaran.