Wifi och Bluetooth-antenn till iMac (24 tum, M1, 2021, fyra portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Antennverktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

• Torx T3-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de fyra T3-skruvarna från wifi- och Bluetooth-antennen.

• Obs! Den nedre skruven har ett större skruvhuvud än de övre tre skruvarna.

2. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort T3-skruven (923-05174) från antennens jordningsklämma på moderkortet.

3. Använd antennverktyget för att lyfta änden på wifi- och Bluetooth-antennen från moderkortet.

4. Använd det svarta petverktyget för att dra bort tejpen på wifi- och Bluetooth-antennkabeln från högtalaren och höljet.

5. Lyft försiktigt kabeln ut ur kanalen i högtalaren.

Återmontering

1. Placera wifi- och Bluetooth-antennen i det nedre vänstra hörnet på höljet enligt bilden.

• Viktigt: Se till att tejpen på antennkabeln täcker de inetsade delarna på höljet enligt bilden.

2. För in kabeln till wifi- och Bluetooth-antennen genom kanalen i högtalaren.

3. Använd den platta änden på antennverktyget för att trycka änden på wifi- och Bluetooth-antennen mot moderkortet.

4. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka T3-skruven (923-05174) i antennens jordningsklämma.

5. Tryck tillbaka tejpen på antennkabeln till högtalaren och höljet.

• Viktigt: Om du installerar en ny wifi- och Bluetooth-antenn drar du bort fästmaterialets släppskikt från tejpen innan du fäster det vid högtalaren och höljet.

6. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de fyra T3-skruvarna i wifi- och Bluetooth-antennen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: