Wifi-antenn till iMac (24 tum, M1, 2021, fyra portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Antennverktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

• Torx T3-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de tre T3-skruvarna (923-05574) från wifi-antennen.

2. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de tre T3-skruvarna från antennens jordningsklämmor på moderkortet.

• Obs! T3-skruven (923-05174) (1) närmast kontakten är kortare än de andra två T3-skruvarna.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

3. Använd antennverktyget för att lyfta änden av kabeln till wifi-antennen från kontakten på moderkortet.

4. Använd det svarta petverktyget för att dra bort tejpen på antennkabeln från höljet.

5. Lyft försiktigt kabeln ut ur kanalen i högtalaren.

6. Ta bort wifi-antennen från höljet.

Återmontering

1. För in kabeln till wifi-antennen enligt bilden. Tryck sedan längst med tejpen på antennkabeln för att fästa den vid höljet.

• Viktigt! Se till att tejpen på antennkabeln täcker de inetsade delarna på höljet enligt bilden.

2. För in antennkabeln runt adapterkortet.

3. Använd den platta änden på antennverktyget för att trycka änden av kabeln till wifi-antennen mot kontakten på moderkortet.

4. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de tre T3-skruvarna i antennens jordningsklämmor på moderkortet.

• Obs! T3-skruven (923-05174) (1) närmast kontakten är kortare än de andra två T3-skruvarna.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

5. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de tre T3-skruvarna i wifi-antennen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: