Höghastighetsflexkabel till iMac (24 tum, M1, 2021, fyra portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

Borttagning

1. Placera höljet med baksidan nedåt och övre sidan närmast dig.

2. Dra i fliken för att fälla upp låsspärren på höghastighetsflexkabeln (1).

3. Skjut sedan ut änden av höghastighetsflexkabeln ur kontakten på adapterkortet (2).

4. Dra i fliken för att fälla upp låsspärren på höghastighetsflexkabeln (1).

5. För in den platta delen på det svarta petverktyget under höghastighetsflexkabeln för att lossa på fästmaterialet mellan flexkabeln och höljet (2).

6. Skjut sedan ut änden av höghastighetsflexkabeln ur kontakten på moderkortet (3).

Återmontering

1. För in änden av moderkortet på höghastighetsflexkabeln i kontakten på moderkortet (1).

2. Fäll ned låsspärren på höghastighetsflexkabeln (2).

3. För in änden av adapterkortet på höghastighetsflexkabeln i kontakten på moderkortet (1).

4. Fäll ned låsspärren på höghastighetsflexkabeln (2). Tryck sedan på det vikta hörnet på flexkabeln för att fästa det vid höljet (3).

• Obs! Om du installerar en ny höghastighetsflexkabel tar du bort den självhäftande baksidan från flexkabeln (3). Tryck sedan på det vikta hörnet på flexkabeln för att fästa det vid höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: