Apple Configurator 1.x: Bevara användarinstallerade appar när inställningar uppdateras på en tilldelad enhet

Läs om hur du bevarar appar som har installerats av en användare som har checkat ut en enhet som övervakas av Apple Configurator 1.x.

När du ansluter en övervakad enhet till Apple Configurator 1.x raderas som standard alla appar som har installerats på enheten av en användare.

Med Apple Configurator 1.1 eller senare kan du ändra den här inställningen i Inställningar, under menyn Apple Configurator.