Om du låser en hanterad macOS-enhet med MDM

Läs om hur du låser upp enheten om du använder MDM-kommandot DeviceLock för att låsa en institutionellt hanterad macOS-enhet.

Den här artikeln är avsedd för MDM-administratörer för företag och utbildningsinstitutioner.

På en Mac med en Intel-processor anger du PIN-koden som angavs i DeviceLock-kommandot och klickar sedan på pilknappen för att starta om datorn.

På en Mac med Apple Silicon och macOS 11.5 eller senare anger du PIN-koden som angavs i DeviceLock-kommandot för att starta om datorn.

På en Mac med Apple Silicon och macOS 11.4 eller tidigare väljer du ett administratörskonto och anger lösenordet, ansluter till ett nätverk för att aktivera Mac-datorn och startar sedan om den.

Mer information om MDM-inställningar finns i Distribuera Apple-enheter.