Om du inte kan använda certifikat installerade av MDM efter uppgradering till iOS eller iPadOS 15

Läs om vad du kan göra om ett certifikat som har installerats av mobil enhetshantering (MDM) saknas efter uppgradering till iOS 15.

Om ett identitetscertifikat är installerat på en enhet via en MDM-nyttolast kanske det inte är tillgängligt senare efter uppgradering till iOS 15 om samma profil uppdateras av MDM. För att lösa problemet uppdaterar du till iOS eller iPadOS 15.2 och installerar sedan profilen igen. Det här problemet uppstår inte längre på enheter med iOS eller iPadOS 15.2 eller senare.