Taptic Engine till iPhone 13 mini

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• 5,4-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Superskruvbit

• Vridmomentnyckel (blå, 0,65 kgf cm)

• Vridmomentnyckel (grå, 0,55 kgf cm)

Borttagning

1. Placera höljet på reparationsbrickan med Lightning-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Ta bort de två stjärnskruvarna från Taptic Engine-kontakthöljet med en vridmomentnyckel och JCIS-biten. Lägg skruvarna åt sidan.

•  Var försiktig: Skada inte jordningsfjädern på höljet.

3. Ta bort Taptic Engine -kontakthöljet och spara det till återmonteringen.

4. Ta bort stjärnskruven från Taptic Engine med en vridmomentnyckel och JCIS-biten . Lägg skruven åt sidan.

5. Ta bort superskruven från Taptic Engine med en vridmomentnyckel och superskruvbiten . Lägg skruven åt sidan.

6. Lyft bort änden på Taptic Engine-flexkabeln från kontakten.

7. Använd en ESD-säker pincett för att ta bort Taptic Engine .

Återmontering

1. Placera Taptic Engine  i höljet.

2. Tryck änden på Taptic Engine-flexkabeln mot kontakten.

3. Sätt i en ny superskruv (923-06669)  i Taptic Engine  med den blå vridmomentnyckeln och superskruvbiten.

4. Sätt i en ny stjärnskruv (923-06667)  i Taptic Engine  med den grå vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

5. Placera Taptic Engine -kontakthöljet över änden på Taptic Engine -flexkabeln.

•  Var försiktig: Inspektera jordningsfjädern på kontakthöljet till Taptic Engine  för att säkerställa att den inte är skadad.

6. Sätt fast två nya stjärnskruvar (923-06666) (1) (923-06665) (2)  i Taptic Engines  kontakthölje med den grå vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

•  Var försiktig: Se till att inte vidröra jordningsfjädern på höljet.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: