Högtalaer för Mac mini (M1, 2020)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T6-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd T6-skruvmejseln för att ta bort de två T6-skruvarna (923-02801) från högtalaren.

2. Vinkla högtalaren åt sidan enligt bilden. Använd sedan den platta delen på det svarta petverktyget för att lyfta änden av högtalarens kabel från kontakten.

• Viktigt: Högtalarkabeln är ansluten till moderkortet under högtalaren.

3. Ta bort högtalaren från höljet.

Återmontering

1. Använd sedan den platta delen på det svarta petverktyget för att trycka änden av högtalarens kabel mot kontakten.

2. Se till att skruvhålen på högtalaren är i linje med skruvhålen på moderkortet.

3. Använd T6-skruvmejseln för att sätta tillbaka de två T6-skruvarna (923-02801) i högtalaren.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: