Elsäkerhet för Mac

Fara

Nätaggregatet är alltid strömsatt när enheten är ansluten oavsett om den har slagits på eller inte. Rör inte moderkortet eller nätaggregatet när enheten är ansluten till ett eluttag.

Tänk på följande försiktighetsåtgärder för att undvika elektrisk stöt:

• Ta aldrig bort eller installera några delar när enheten är ansluten till ett eluttag.

• Vänta alltid minst två minuter när du har kopplat ur enheten för att låta moderkortet, nätaggregatet eller båda två laddas ur.

• Rör inte moderkortet eller nätaggregatet innan de två minuterna har gått.