Inledande steg för iPhone

Följ alltid stegen nedan innan du påbörjar en reparation:

Var försiktig

ESD (elektrostatisk urladdning, eller alstring av statisk elektricitet) kan skada elektroniska komponenter.

Tänk på följande när du utför en reparation:

• I den här handboken kan bilder av andra modeller visas men procedurerna är desamma. Se till att du använder rätt verktyg för den modell du reparerar.

• Ta tid på dig. Läs noga igenom alla instruktioner och varningsföreskrifter.

• Magnetisering av vridmomentnycklar gör det lättare att arbeta med små skruvar.

• Änden på varje flexkabel måste justeras med dess kontakt. Tryck in änden på flexkabeln i kontakten tills den snäpper fast.

Varning

Lösa skruvar, extraskruvar eller små delar inuti enheten kan skada batteriet och orsaka säkerhetsproblem. Lägg undan alla delar och skruvar som tagits bort under reparationen och ta hand om dem när reparationen är klar.